Wat voor huishoudelijk type ben jij? Doe de test! (Swiffer review)

Dweilen en afstoffen zijn maar twee van de (vervelende) klusjes die regelmatig gedaan moeten worden om je huis schoon en fris te houden. Want er wordt niet voor niks gezegd  a clean home is a happy home. Kinderen en huisdieren maken een huis tot een thuis maar zorgen er ook voor dat er vaak geen einde lijkt te komen aan het soppen,stoffen en boenen. Voor de meesten van ons is een gewone dag gevuld met haasten haasten en nog eens haasten. Je werkt je een slag in de rondte om alles voor elkaar te krijgen. Werk, huishouden, kinderen van hot naar her brengen, sporten, vrijwilligerswerk, mantelzorg, boodschappen, administratie etc. het zorgt er allemaal voor dat er geen genoeg uren in een dag lijken te zitten.

Natuurlijk wil je ook tijd overhouden om leuke dingen te ondernemen met je gezin of vriendinnen. Anneke Schrijft ging samen met Lekker in het leven de uitdaging aan of de Swiffer vloerreiniger, Swiffer Duster XXl en de Swiffer Duster ons hierbij kan helpen.

Benieuwd wat voor schoonmaak type jij bent? De professional,perfectionist,dromer of huishoudelijke rebel? Doe de test!

Inhoud testpakket:

  • Swiffer Vloerreiniger: € 14,99
  • Vloerreiniger navullingen 18 stuks: € 4,99
  • Swiffer Duster, met 3 navullingen: € 2,99
  • Duster navullingen, 5 stuks: € 4,49
  • Starterkit Swiffer Duster XXL, met 2 navullingen: € 8,49

Swiffer vloerreiniger

Ik ben nu enkele weken met de Swiffer vloerreiniger, Duster en de Duster XXL in de weer. Vooral de vloerreiniger vind ik een echte aanwinst en is voor mij een grote hulp bij de schoonmaak!

Ik kan met een gewone dweil of stofzuiger niet onder ons tweepersoonsbed komen. Iedere keer als ik onder het bed wil schoonmaken moet ik de lattenbodem en de tweepersoonsmatras eraf halen. Dat is altijd een heel gedoe zoals je je vast kan voorstellen. Maar de Swiffer vloerreiniger heeft een flexibele draaikop en kan bijna helemaal plat op de grond liggen waardoor ik de vloerreiniger zo onder het bed kan schuiven en het schoonmaken een fluitje van een cent is!

De vloerreiniger is te gebruiken met droge of vochtige doekjes. De droge doekjes zijn ook in de Ambi Pur variant verkrijgbaar.

duster

Swiffer Duster XXL

De Swiffer Duster XXL is ook een handige hulp! Het trapgat,schilderijen, hanglampen en het plafon hou je hiermee gemakkelijk stof  en spinrag vrij. Door de handige telescopische steel bereik je de lastigste plekken. Na gebruik ga ik met de mond van de stofzuiger over de Duster en verwijder zo al het sof en vuil waardoor de Duster langer meegaat.

Swiffer Duster

De Swiffer Duster is handig voor het stofvrij houden van de t.v., p.c, kasten, luxaflex etc.

Hoe werkt het?

  • De Swiffer Vloerreiniger heeft een flexibele draaikop om zelfs lastige hoekjes te bereiken. Hij kan vrijwel plat op de vloer liggen.
  • De doekjes van de Vloerreiniger hebben een unieke 3D-structuur, passen zich aan verschillende vloeroppervlakken aan en vangen stof, vuil en haren.
  • De Swiffer Duster met veel laagjes houdt (dieren)haren en stof vast.
  • De Swiffer Duster XXL bereikt dankzij de telescopische steel de lastigste plekken.

Oproep:

Misschien heb je de oproep op Anneke Schrijft langs zien komen waarin in werd gevraagd wie er de Swiffer Duster wilde testen. A. Zandbergen, Lian van Haren, Bertha van Leeuwen-Kulh, Marianne GB, Janneke de Boer en Corrie Quaedackers-Ruwaard testen met mij mee!

duster

Welk huishoudelijk type ben jij? Doe de test!

1. Welke uitspraak over het huishouden past het beste bij jou?

a. “Is er ergens een klein hoekje dat ik schoon kan maken?”

b. “Ik hou ervan als het schoon is maar soms heb ik er de energie niet meer voor.”

c. ” Ik maak nonchalant schoon. De rest bewaar ik voor later.”

d. “Wie maakt zich daar nu druk om?”

2. Hoe vaak doe jij het huishouden?

a. Elke dag.                                        clean

b. Een keer per week.

c. Een keer per maand.

d. Als het sneeuwt.

3. Hoe voel jij je als je hebt schoongemaakt?

a. Gelukkig: schoonmaken is jouw ding.

b. Voldaan: er was veel te doen in huis.

c. Verbaasd: als je een toverstaf had had je iets anders gedaan.

d. Ellendig: je zit van top tot teen onder het stof.

4. Hoe zouden de mensen in je omgeving jou omschrijven?clean

a. Fanatiek.

b. Perfectionist.

c. Dromer.

d. Laks.

5. Een vriend vraagt of je komt helpen schoonmaken in zijn nieuwe huis. Hoe reageer je?

a. “Leuk! Waar beginnen wij mee?”

b. Je neemt de leiding in het gevecht tegen stof, aanvallen!”

c. “Omdat het om een vriend gaat doe je het absolute minimum.”

d. “Sorry, ik heb al iets anders gepland.”

housework

Jij Bent…

Meestal antwoord a: Een professional in het huishouden.

Niets ontgaat jou. Het huis schoonmaken geeft jou een goed gevoel. Samen met Swiffer vorm je een duo waar geen stof tegen bestand is!

Meestal antwoord b: Een huishoudelijke perfectionist.

Het kan soms even duren voordat je gemotiveerd bent, maar als je eenmaal besloten hebt om het huishouden te doen, dan doe je het ook goed! Met de Swiffer Duster bereik je zelfs de lastigste hoekjes.

Meestal antwoord c: Een dromer in het huishouden.

Je zou er het liefst aan willen ontsnappen, maar je weet dat dat geen optie is. Je betrapt jezelf er soms op een toverstaf te willen hebben om je vrije tijd naar eigen wens te kunnen vullen. De Swiffer vloerreiniger en Duster helpen om sneller schoon te maken en zo meer tijd voor je hobby”s over te houden.

Meestal antwoord d: Een huishoudelijke rebel.

Het is duidelijk dat jij niet van schoonmaken houdt. Je vind het ook lastig om er de tijd voor te vinden. Een veeg van de Swiffer vloerreiniger hier en een veeg van de Swiffer Duster daar en je huis is klaar.

Welk schoonmaak type ben jij?

 Bron: Huishoudelijke test – Lekker in het Leven

9 reacties op “Wat voor huishoudelijk type ben jij? Doe de test! (Swiffer review)

  1. Ben absoluut geen poetserig type. Het moet schoon zijn maar als het niet uitkomt dan alleen toilet, wasbakken , aanrecht en gootsteen. Swiffer voor stoffen gebruik ik toch liever een licht vochtig doekje. aan dweilen heb ik geen hekel. En de ramen nu dan wel en dan niet. Heeft iemand commentaar kunnen ze een emmer enz. krijgen.
    Moet ik met die test iets aanklikken want dat lukt niet.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie